Douglas steigerhout

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

Het is algemeen bekend dat steigerhout erg populair is voor het gebruik van onder andere loungemeubels. Dit komt omdat steigerhout goedkoop is, echter is het hout niet heel duurzaam. Een mooi alternatief is hardhout, alleen dit is dan weer erg prijzig. Douglas hout is dé ideale tussenoplossing.

De voordelen van Douglas steigerhout ten opzichte van normaal steigerhout:

  1. Douglas steigerhout is veel duurzamer dan normaal steigerhout.
  2. Douglas steigerhout gaat langer mee dan normaal steigerhout. Zonder behandeling heeft het hout een minimale levensduur van 10-15 jaar.
  3. Douglas steigerhout wordt mooi egaal grijs.
  4. Douglas steigerhout is van nature al hard, maar wordt na enige tijd nog harder, waardoor de levensduur weer wordt verlengd.  

Grote afname? Lagere prijs!

Douglashout.net beloont klanten die veel inkopen. Koopt u meer dan 50 Douglas steigerhouten planken, dan krijgt u 5% korting. Neemt u er meer dan 100 af, dan bespaart u maar liefst 10%! En dat voor onze gegarandeerde A-kwaliteit. De planken zijn duurzaam, zeer watervast en hebben een mooie blanke kleur, wat een rustieke uitstraling geeft. Ook zijn de planken vers gezaagd en ongedroogd.

Daarnaast is al ons Douglas steigerhout PEFC gecertificeerd. Dit is een onafhankelijk keurmerk dat staat voor de bevordering van duurzaam bosbeheer. Dit is ook het uiteindelijke doel van PEFC, om alle bossen ter wereld op een duurzame manier te beheren.

Voordelen van Douglashout.net

Naast al het bovenstaande zijn er nog genoeg andere redenen om te kopen bij Douglashout.net. Wij bezorgen uw bestelling al binnen 3 dagen, of u kunt eenvoudig uw eigen bezorgdatum inplannen via ons systeem. Uw bestelling wordt met speciaal transport afgeleverd en u ontvangt vlak voor bezorging een telefoontje van de chauffeur met het exacte bezorgtijdstip. Daarnaast kunt u bij ons gemakkelijk met iDeal of zelfs achteraf betalen. En mocht de bestelling niet naar wens zijn, dan ontvangt u van ons het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug!

Nieuw! Deel deze pagina met uw vrienden.
Kies uw social media account naar keuze: