Douglas hout planken

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

Douglas planken worden veelal gebruikt als gevelbekleding door deze te potdekselen. Daarnaast zijn Douglas planken ook zeer goed toepasbaar in buitenmeubels. De planken worden netjes verzaagd naar een goede verhouding tussen dikte/breedte zodat deze niet te gevoelig zijn voor hol of bol trekkingen. De Douglas planken zijn zeer watervast en hebben een mooie rustieke uitstraling. De planken zijn makkelijk te verwerken met scherp gereedschap en goed te verlijmen.

Wij hebben diverse afmetingen en lengtematen direct op voorraad. Als u voor Douglas planken kies dat kiest u voor betaalbare planken en een zeer milieuvriendelijk alternatief vergelijken met geïmpregneerd vuren of topisch hardhout. De Douglas planken zijn daarnaast goed inzetbaar als vervanger van de immens populaire steigerplanken. Douglashout heeft van nature een hoge duurzaamheid in tegenstelling tot steigerplanken.

Unieke bezorging

Douglashout.net maakt gebruik van een uniek bezorgingsysteem. Tijdens het bestelproces kunt u zelf een bezorgdatum kiezen die voor u het beste uit komt. Het kan natuurlijk altijd zijn dat u een keer niet thuis bent, en dan wilt u natuurlijk niet dat u de bestelling mist. Bij Douglashout.net kan dat dus niet gebeuren. En of dat nog niet genoeg is wordt u ook uiterlijk 1 uur van te voren op de dag van aflevering gebeld door de chauffeur dat hij onderweg is. De bestelling wordt bezorgd met een speciale trailer die gemakkelijk de lading kan lossen. Honderden tevreden klanten gingen u al voor. Wacht daarom niet langer en kies voor het bestelgemak van Douglashout.net en ervaar het zelf!

Nieuw! Deel deze pagina met uw vrienden.
Kies uw social media account naar keuze: