Douglas hout balken

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

Douglashout.net heeft mooie dikke douglas hout balken op voorraad van super kwaliteit. De balken zijn bijzonder duurzaam door de grote hoeveelheid hars die van nature in het hout zit. De balken hebben duurzaamheidsklasse 3/4, hierdoor worden de balken ook steeds meer gewaardeerd door aannemers, timmerlui en architecten. Het hout is ruim beschikbaar en fijn te verwerken. Daarnaast heeft hout een mooie naturel kleur.
Wij hebben het hout beschikbaar in drie afmetingen: 22 cm breed bij 7 cm dik en 5 meter lang, 15 cm breed bij 5 cm dik en 5 meter lang en de kleinste met 12 cm breed, 4,5 cm dik en 4 meter lang.

Weer en wind

Onze Douglas balken zijn zeer stevig, vers gezaagd en de kwaliteit is altijd de beste. De balken zijn bestand tegen weer en wind, en hebben een minimale levensduur van 10-15 jaar. Honderden klanten gingen u al voor en kochten via onze webwinkel het hout voor hun project.

Hout in opkomst!

Douglas hout is de laatste jaren steeds populairder geworden in Nederland. In omringende landen als België, Duitsland en Frankrijk werden de Douglas balken al zeer breed toegepast. En het hout heeft zelfs meestal de voorkeur boven Vuren of Grenen. In Frankrijk wordt Douglas hout zelfs gezien als dé houtsoort van de toekomst. Er zal dus alleen nog maar meer Douglas hout aangeplant gaan worden.

Douglas hout wordt voornamelijk gebruikt als balkhout in constructies. Douglas hout is bijvoorbeeld harder en duurzamer dan Vuren. Waardoor het een ideale toepassing is voor balkhout, vooral buiten. Douglas hout straalt klasse uit en is van super kwaliteit. Gaat u voor klasse en kwaliteit? Dan kiest u voor Douglas balken van Douglashout.net!

Nieuw! Deel deze pagina met uw vrienden.
Kies uw social media account naar keuze: